Sadelkåring / 2-årsskue på Brønderslev Ridecenter torsdag d. 8. august 2019 - praktisk information

Ikke mindre end 37 dressurhopper fordelt med med 18 3-årshopper og og 19 4-årshopper samt 23 2-årshopper er i år tilmeldt region 7's sadelkårings/2-års arrangement, der i år foregår på Brønderslev Ridecenter, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev. 

Nedenstående lidt praktiske informationer omkring dagen.


d. 04-08-2019 - 11:04

Efter et vellykket følskue med stor kvalitet blandt føllene, mange tilskuere ikke mindst særdeles godt værtsskab fra Brønderslev Rideklub, ser vi i Region 7 frem til årets sadelkåring samt 2-årsskue.

Region 7 har i år valgt, som noget nyt, at bedømmelsen af  sadelkåringshopperne foregår indendørs i et forsøg på at skabe så ensartede og trygge rammer for de unge hopper, som muligt.

Her lidt information omkring arrangementet:

Tidsplan/katalog for dagen:

Som noget nyt meddeles tidsplan for dagens aktiviteter via DRFLive: Tidsplanen vil være tilgængelig fra onsdag d. 7. august ca. kl. 12.00 på adressen: live.rideforbund.dk. Det er også her, du finder en overssigt over deltagende hopper.

Oversigtsplan: 

Du kan hente en oversigtsplan over Brønderslev Ridecenter og aktiviteternes placering på regionens hjemmeside under: arrangementer/sadelkåring/oversigtsplan.

Forplejning:

Brønderslev Rideklub sørger for lækker forplejning. Der vil bl.a. være mulighed for at købe rundstykker og kage fra morgenstunden. Til frokost en varm ret, sandwich, grill, øl/vand, kaffe, kage m.m.