Resultater fra egnethedstesten

Region 7 afholdte igår egnethedstest på Hjallerup Ridecenter. Det var et mindre felt på 24 dressurheste, som var meldt til start, men kvaliteten var til gengæld meget høj.


d. 05-11-2017 - 20:35

Det blev en sikker sejr til Søren Wind og Zhaplin Langholt e. Zonik/Stedinger opdrættet af Bente Graasbøll og Ole Magnus Jensen og nu ejet af Helgstrand Dressage. Zhaplin Langholt imponerede dommerne og blev belønnet med karaktererne 9,5 for trav, 8,5 for skridt, 9,5 for galop, 9,5 i ridelighed og 9,5 for kapacitet. I alt 930 point og årets højeste score i dressur.

Nr. 2 blev Lindballe's Just Perfect e. Johnson/De Noir opdrættet af Berit og Jens Peter Lindballe med Severo Jurado Lopez i sadlen. Parret scorede 850 point med bl.a. et 9-tal i ridelighed.

På tredjepladsen fulgte Pernille Sigsgaard og Møgelvangs Ferrari e. Sezuan/Come Back II (opdrætter Jan Jensen) ligeledes med 850 point.

Placeret som nr. 4 UNO Elando efter /BLUE HORS Erlando/Fürst Heinrich/Stutteri Uno ApS. Han blev redet af Mia Lee og indkasserede 840 point med et 9-tal for skridt.

På femtepladsen kom STRAIGHT HORSE Ascenzione efter Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro fra Straight Horse ApS og endnu engang var det med Severo Jurado Lopez i sadlen. de scorede 820 point.

Den sidste placerede var Stenagers Akistokrat Tailormade Attention/Olympic Ferro fra Bjarne og May-Britt Christensen med Marie Witt Poulsen i sadlen. De scorede 810 point med bl.a. et 9-tal i trav.

Region 7's mange sponsorer gjorde det muligt at give rigtig flotte ærespræmier fra Katrinelund, Vinita I/S, Synshallen, Hjallerup Maskinforretningen og Ridehesten.